Najnovšie recenzie zo sekcie Voľne predajné lieky
- kvalitny produkt
- zlepšil sa mi imunitný systém
- super mast a dobrá cena
to bolo pre manžela, ale je s ním spokojný, užíva tiež niekoľko rokov
- rýchly účinok
- Vedlajsie ucinky z dovodu systemovej absorbcie
Aplikoval som neocapil 2 percentny 1 ml raz denne na celu vrchnu cast hlavy cca 3 dni po sebe. Som sportovec nikdy som nemal problemy so srdcom alebo podobne no druhy den som citil neprijemne pocity pri srdci (pichanie, potom ako keby sem tam vynechavalo a pod), a rezanie v stehnach ako ked sa vam roztahuju vnutorne zily nad prirodzeny rozsah. Predmetne problemy zmizli az cca den potom ako som latku umyl samponom. Pokus som opakoval po par dnoch a tie iste vedlajsie ucinky. Potom som pokus opakoval s pripravkom belohair 2% minoxidil a tie iste systemove vedlajsie ucinky a rovnako sa vytratili cca den po tom ako som pripravok umyl z hlavy samponom.
Minoxidil nie je ani zdaleka bezpecna latka a pravda je taka, ze uz tak mala davka ako 1ml, t.j. 20 mg minoxidilu lokalne dokaze sposobit systemovy ucinok. Tento liek sa pouzival uz v davkach 2.5 mg oralne co vobec nie je problem lokalnou aplijaciou na povrchu hlavy dosiahnut a samozrejme zalezi aj od citlivosti jedinca velkosti osetrovanej plochy a inych faktorov. Dokonca uz ked sa vam vstrebe len 1mg minoxidilu, tak to niektore jedince mozu riadne citit Nasledne potom moze sposobovat bolest v hrudi, zvlastne pocity a tlkot srdca a taktiez prispieva k tvorbe krcovych zil a sposobuje erektilnu dysfunkciu. Samozrejme ze ti co na minoxidilovych pripravkoch zarabaju sa tymto chvalit zrovna nebudu, pretoze alopecia androgenetica je predsa hlavne vynosny biznis, ludia su az na druhom mieste tak ako vo farmaceutickom priemysle.
Bohuzial ludia si to casto neuvedomuju a nedavaju tieto problemy do suvisu s vodickou co sa patla na hlavu.
Samozrejme nie vsetci budu mat systemove ucinky, pisem to hlavne pre citlivych jedincov, aby v pripade problemov vedeli identifikovat vinnika a nasledne ho vysadit.
Ako jediný mi rýchlo a dokonale uvoľní nos a navyše nevysušuje sliznicu.
- Vhodný ako náhrada za Fenistil gél.
- Skvelá masť pri problémoch s aftamy, ale aj mykozou
- Rýchlo zaberá pri bolesti hrdla nakoľko obsahuje ATB
- Maximálna spokojnosť. U nás nesmie chýbať v lekárničke
- Klasický liek od bolesti
- urcite pomohol, ale do akej miery sa mu djau pripisat zasluhy je tazke posudit nakolko som ho uzival ako podpornu liecbu k liekom na predpis od lekara
- velke davkovanie
- nepresne specifikovany navod na pouzivanie
- Kvapky mi doporučil lekár, užívam ich už niekoľko rokov. Predtým som žiadne iné kvapky do očí nepoužívala, takže porovnať s iným produktom neviem. Spľňajú svoj účel, takže som spokojná.
Celaskon Vitamin C 500 mg Červený Pomaranč tbl.eff.20 x 500 mg
Pridané: 19. júna 2018
(naposledy upravené 15. júla 2018)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
- Elixír života a mladosti
- Rýchla a účinná pomoc pri začínajúcej nadchne.
- Výborný pomer ceny a kvality
prevenci voci vsetkemu
- Použivam na cievy
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »