Najnovšie recenzie zo sekcie Voľne predajné lieky
- spokojnost
- spokojná som z výrobkom,splnil moje očakávanie,mám citlivé krčky a mala som problém,ktorý mi pomohol
- Pomáha.
- dobrá skúsenosť
- rast nových vlasov (aj na miestach, kde predtým nerástli)
- funguje aj na zahustenie obočia
- prvé výsledky už po cca 2 mesiacoch
- stačí malé množstvo, viac roztoku liečbu neurýchli (efekt je rovnaký, podráždenie menšie :)
- dráždi pokožku hlavy
- neodporúčam používať v lete počas ostrého slnka
- vhodný skôr pre zahustenie veľmi preriedených až lysých častí
- pri androgénnej alopécii je ho treba používať neústale
Roztok dráždi a vysušuje vlasovú pokožku, a preto sa ťažko aplikuje pri difúznom padaní vlasov na celú plochu, takže celkovo neviem 100% zhodnotiť účinok. Na miestach, kde som ho aplikovala mi narástlo veľa nových vlasov. Nové vlasy sú pevné, hrubšie a viac pigmentované. Jediný roztok, pri ktorom som zaznamenala nejaký účinok.
Podľa môjho názoru je vhodný skôr na veľmi riedke časti a kúty. Ak nemáte problém s DHT, nové vlasy po zastavení aplikácie nevypadávajú (odskúšaná 4 mesačná pauza). Pomohol mi aj s obočím pri aplikácii každý večer pomocou namočenej vatovej tyčinky.
- konečne prvý prípravok, ktorý synovi pomohol a netrvalo to len prvé dva dni
- účinok už na druhý deň
- užívanie bez porady s lekárom je len 3 mesiace
balenie delím na polovicu, keďže syn má 4 roky a neviem sa dostať ku 4g baleniu
- dezinfekcia na rany
Vyborny produkt na regeneraciu rohovky.
Na zaklade rady mojho veterinara som ho dokonca pouzila aj na regeneraciu poskriabaneho ocka mojej macky a vsetko sa jej rychlo vyhojilo a uplne bez nasledkov. Naozaj odporucam.
účinok Wobenzymu je rýchly.s mykózou som sa trápila skoro rok.potom ma to už fakt prestalo baviť.kamoška mi dala tip na tieto lieky.kúpila som.vyskúšala a neľutujem.mykóza je preč a cítim sa dobre.
- ..
- žiadne "pre" neexistuje
ak chcete užiť homeopatikum, radšej sa napite vody, ušetríte.
neviem ohodnotiť, používam ho krátko
Zatiaľ len raz použité, herpes sa aj tak rozvinul, tak neviem, či som neskoro použil krém. Uvidíme nabudúce.
- 1. Liek proti bolesti premna
- Cenovo vyhodne
- Vzdy pomoze
- Doby liek na bolest hlavy ,zubov,brucha...
- Lacny
- Panadol znacka jedna najlepsia na trhu
Panadol Novum odporucam
500mg pomoze znizit horucku
Bolest hlavy
Bolest zubov ci brucha
- Môže sa užívať dlhodobo keďže nezaťažuje obličky.
- Užívala som tieto tablety aj v tehotenstve. Takže nemali žiadny negatívny vplyv na bábätko. Odporučil mi ich môj gynekológ.
- Väčšie balenie sa viac oplatí.
- Výhoda malej gramaže pre deti, ale aj pre dospelých.
Najbližšie si kúpim 10 balení cez e-shop, ako v obchode, kedže lekáreň ide od 80 do 100 % vyššie s cenou!!
- Skutočne pomaha
- Divne dávkovanie, cena
Tento produkt mi prvýkrát kúpil otec po operácii, najprv som mu vynadala, ze naletel na reklamu za drahé peniaze, ale už keď ho kúpil, tak som ho vybrala. Neverila som ako sa mi hoji rana. Bez mokvania, zápalov a hlavne fakt extrémne rýchlo. Druhýkrát som ho začala užívať, keď som bola pred operáciou cysty na vaječníku, ktorú som mala pol roka, neustále sa zvacsovala, už som mala vybavené predoperačne vysetrenia. Na internete som našla odporučenie na wobenzym. Začala som ho brať a deň pred nástupom na operáciu mi lekár oznámil ze cysta úplne zmizla. Po asi 3 týždňoch užívania. Nedávno mi meškala menštruácia 10 dní, bolesti v podbrušku, opäť som sa bála, že z toho bude cysta, zase som si nasadila wobenzym, menzes do 2 dni prišiel....mozno je drahší, ale 30 euro naspori každý. Otcovi pomohol po operácii bedrového kĺbu. Silno odporúčam hlavne tým, ktorí trpia rôznymi opakujucimi sa zápalmi, neurčitej príčiny, kde lieky nezaberajú a cystami.
- používam namiesto paralenu, obsahuje rovnaké množstvo paracetamolu
- nižšia cena
- Pri cvičení bola svalovica menšia
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »